About Me

My photo
1. sekolah kebangsaan batu gajah melaka (1996-2001) 2. sekolah menengah kebangsaan bandar baru salak tinggi (2002-2004) 3. sekolah menengah sains selangor (2005-2006) 4. centre for foundation studies iium petaling jaya (2007-2009) 4. iium kuantan campus (2009-2014 insyaAllah)

Friday, February 17, 2012

Rabbit Mix ND 2 months for SALE.










Anak ND usia 2 bulan.
3 ekor Jantan (Hitam, Kelabu, Putih Tompok Coklat)
1 ekor Betina (Putih Tompok Hitam)

RM70 1 ekor.

SMS 0133085148

Sunday, February 12, 2012

Dengarkanlah...

lagu khas korang


Teruk

Kalau dah penyokong man utd tu mmg cam tu la perangai. Weyh aku tak pernah nak kaco la weyh korang nak kutuk arsenal. aku tak kisah pun. ni aku kutuk skit je fuh semua nak bising. go to hell la. menyebuk kat wall aku ape hal. aku ade susahkan korang ke? tak kan. orang lain duk kutuk lagi kaw2 tu tak mau bising. shut up la kalo tak suka, nak kata mulut aku bangsat la, itu la, ini la. weyh aku tak kacau hidup korang pun. nak condemn kerajaan salah, nak kritik player bola salah. mmg perangai korang mmg cam tu kan. lantaklah korang.


Friday, February 10, 2012

Buat jahat, dibalas jahat jua.

Hah, tula duk kutuk kami lagi. Kan korang dah kena boikot. Kiasu sangat. Siap report kat Ketua Besar. Akhirnya semua orang boikot group ni. Kesian kat pekerja2 ni. Tak pasal2 kena marah dengan Ketua. Pekerja tu pun balas dendamlah dengan boikot group ni. Tu la angpa, kata kami ni tamaklah, duk rampas korang punya hak lah. Semoga angpa berjaya la kat sana ek. Puas hati kami dengar angpa kat sana kena boikot. Mmg padan muka angpa la.


Sunday, February 5, 2012

Aku Maafkan Kamu

Hayati lirik...best...








Listen the Quran (Koran)