About Me

My photo
1. sekolah kebangsaan batu gajah melaka (1996-2001) 2. sekolah menengah kebangsaan bandar baru salak tinggi (2002-2004) 3. sekolah menengah sains selangor (2005-2006) 4. centre for foundation studies iium petaling jaya (2007-2009) 4. iium kuantan campus (2009-2014 insyaAllah)

Tuesday, January 31, 2012

Arnab Lop Ear Proven Doe 11 Months For Sale

Lop Ear Proven Doe 11 months
RM200
Area Kuantan
Penghantaran Luar Kuantan disediakan
Sebab nak jual: memerlukan wang

Boleh SMS ke 0133085148






Saturday, January 28, 2012

Oh Vermaelen!!!!

Oh Vermaelen
Oh Vermaelen
Oh Vermaelen number 5
Shut your Rooney, shut your Drogba
He will eat those alive



Tuesday, January 24, 2012

Aku benci Wenger

Arsene Wenger,please la. Jgn ego sgt. Player yg tak perform please jgn kasi die main. Player yg dh hancur tu suruh die rehat dulu. Bagi player yg sedang on-form. Pastu bagi peluang kat Park Chu Young utk buktikan dia striker terbaik Asia. Ni tak, ko simpan dia buat pekasam. Sedih sungguh. Satu lagi, player yg tak boleh berfungsi kat posisi lama, bgla die main posisi lama die. Tolong jgn hancurkan mase depan player tu.


Published with Blogger-droid v2.0.4

Tuesday, January 10, 2012

Ada yang nak kena pukul tadi. Sabar je la.

Haish ikut hati aku mmg nak lempang je muka budak ni. Dah la dtg lambat, pastu sesuka hati nak tukar channel tv. Kami duk tgk lama dah kat situ. Haram. Pastu ada sorang staff ni. Kat rumah takda TV ke? Sesedap dia je nak tukar game bola. Dah la staff, hak student dah banyak tak dapat. Asyik staff je dapat, ni kan game kat cafe mahallah student pun ko nak sebat. Teloq.


Listen the Quran (Koran)