About Me

My photo
1. sekolah kebangsaan batu gajah melaka (1996-2001) 2. sekolah menengah kebangsaan bandar baru salak tinggi (2002-2004) 3. sekolah menengah sains selangor (2005-2006) 4. centre for foundation studies iium petaling jaya (2007-2009) 4. iium kuantan campus (2009-2014 insyaAllah)

Tuesday, December 27, 2011

Masa sudah tiba

Jangan disebabkan seorang ni kami yg majoriti ni dilabel PEMALAS. Kalau itu terjadi mmg siap la org tu. Bukan kami dengki tapi kami mahu bersama-sama maju.

Lantaklah. Kalau dlm ruang FB aku tak de peluang nak cakap, biar kat blog ni aku luahkan semua.

Saturday, December 10, 2011

Re-Exam

Lepas habis short case hari tu, terus aku senyap je. Duk tepi tangga and termenung. Sampailah dtg Dr. Fareez balik tepuk bahu aku. "Aizat tak pe la, lepas ni Re-Exam ye." Menggelabah aku. Aku borderline fail. Terus aku baca balik skit2 pasal clinical examination selain respiratory system.

Datang la akak yg jg kat department. "Aizat masuk re-exam." Aku pun tertanya, sape la lecturer yg nak buat re-exam dgn aku ni. haish. Skali Dr. Che Roslee. Mak ai, dah pada masa tu semua student yg shortcase dengan dia sume kena Re-Exam. Aduh, mmg fail aku camni. Mula2 dia nak bawa buat kes respi. Aku ckp emm mcm nak fail je. Skali die tgk tgn aku yg bersimen ni, die pun tukar. Aku pun tunggu la. Lama juga die nak tukar kes.

Lepas tu die kuar dari bilik n terus bawa aku pi ke katil 19. Aku tgk nama patient tu, mcm pernah dengar. Sekali patient tu adalah kes yg my wife buat short case dengan Dr. Yusof Rathor. Ha3 alhamdulillah. My wife ade juga citer skit2 pasal kes tu. Apa lg memang showmanship habis aku. Dr. Che Roslee tak tnye pun aku main citer je. Ade la 2-3 mistakes tp dimaafkan. Seronok aku buat re-exam tu. Ha3. lepas habis lega!!!!


Dan result pun dah kuar. Alhamdulillah lulus. tp markah penuh belum dpt lagi. next week kut.


Wednesday, December 7, 2011

Anak Arnab Mini Lop Ear Untuk Dijual..



Umur 3 Bulan
Jantan
Sire: Mini LOP
Dam: ND
RM150 (Nego)
DOB: 10/09/2011



Listen the Quran (Koran)