About Me

My photo
1. sekolah kebangsaan batu gajah melaka (1996-2001) 2. sekolah menengah kebangsaan bandar baru salak tinggi (2002-2004) 3. sekolah menengah sains selangor (2005-2006) 4. centre for foundation studies iium petaling jaya (2007-2009) 4. iium kuantan campus (2009-2014 insyaAllah)

Thursday, August 25, 2011

Insaflah...

‎"Maaf, baki anda tidak mencukupi untuk membuat panggilan..”Kita sering saja mendengar perkataan ini daripada operator telefon apabila kita kehabisan kredit.

**Cuba kita bayangkan. Suatu hari, satu suara berkata kepada kita, “Maaf, pahala anda tidak mencukupi untuk membolehkan anda masuk ke syurga”.


Monday, August 22, 2011

Arnab Lion Head Proven Doe Untuk Dijual





Arnab Lion Head Betina, Sudah boleh beranak.
Berusia 5-6 bulan.
RM180.
Penghantaran Sepang, Putrajaya, Bangi, Banting.



Villa, you better watch out...!!!




According to [Football.Fr] Real Madrid player Mesut Ozil was quoted, “I did this because I was defending my religion because David Villa insulted Islam.” referring to his actions against Villa at the closing minutes brawl at the Super Cup.


Don't mess with Islam you damn Villa, and others who want to play fool with Islam..


Sunday, August 14, 2011

Arnab Beranak Lagi



Buck ND Brown X Doe ND Black Otter

DOB : 14/08/2011

4 kelahiran, 2 survive, 2 died. Sedih2. tak pa rezeki 2 ekor ja, Alhamdulillah.


Jangan Suka Sangat Dapat Keluar

Kesian kome kena pukul dengan Wenger




Tuesday, August 9, 2011

Selamat Berjumpa Tuan Dan Kawan Baru



Semoga happy bersama dengan tuan baru Encik Shariwal. Sedih betul nak jual yang ni. Dia dah 6 bulan dan sudah pandai mengawan, tapi semester baru dah nak mula. Tak da sapa nak jaga. Semoga tuan yang baru dapat jaga dia dengan baik.

Sold (9/8/2011)



Saturday, August 6, 2011

Kelahiran kedua Si Lop Ear

Hari ini selepas sahur aku pi la tgk sangkar Ibu Lop Ear yg patut beranak malam tadi. Alhamdulillah, selamat lahirkan 7 ekor anak arnab. Dengan harapan 7 ekor tu sume survive. Namun tak sampai 24jam pun, 4 ekor sudah mati. Rasa sebab lemas sebab ibu Lop Ear tu tak makan uri baby arnab tu. Tak pe la, rezeki Allah bagi 3 ekor je. he3.

Bapa: ND coklat
Ibu: Lop Ear Putih
Date Of Birth: 6/8/2011





Ibu Lop Ear dan Anak2nya











3 ekor anak yang survive











4 ekor yang sudah mati





Wednesday, August 3, 2011

What happens to your body during a fast?

The Science Part

During a fast, your body generates its own energy by burning stored resources made from excess fats, carbohydrates and sugars to produce energy. The liver is the most significant organ in this economical process; it converts the fats into chemicals called ketone bodies which are three water-soluble compounds that are then used as a source for energy.

Detoxification is one of the most important benefits of fasting. A regular body process, detoxification occurs as the colon, liver, kidney, lungs, lymph glands and skin eliminate or neutralise toxins. This process speeds up during fasting as the body breaks down fats. Chemicals and toxins absorbed from food and the environment are stored in fat reserves and released during fasting.

Fasting is also a healing for the mind, body and soul in more ways than one. At a physical level, energy and resources are diverted from the digestive system (which is constantly in overuse as we graze on food) to the immune system and metabolic processes allowing the body to heal, rebuild and replenish itself. Medical studies show that during a fast, abnormal tissue growths such as tumours become starved for nutrients and are hence more susceptible to being broken down and removed from the body. Fasting allows the body to tap its resources to their fullest potential and focus on rebuilding from a microscopic level as DNA and RNA genetic controls become more efficient in transcribing the proteins and tissues the body needs. This revamped protein synthesis results in healthier cells, tissues and organs.

Other changes in the body during a fast include a slight decrease in core body temperature due to a decline in metabolic rate and general bodily functions. Blood sugar levels also drop as the body uses the reservoir of glycogen in the liver and the base metabolic rate (BMR) is reduced in order to conserve energy. The digestive system, which is very often overloaded, and ceaselessly put to work, also cleanses itself for more efficient digestion and nutrient absorption. The lining of the stomach and intestines are allowed to restore glands and muscle, and remove waste matter. Other processes that sustain the foundational infrastructure of the body are increased during fasting, for example hormone production is increased as well as the release of anti-aging growth hormones.


REFERENCES HERE

BENCI MURTAD!!!!

Tiada makhluk yang boleh memaksa sesiapapun untuk menganut Islam, tetapi ingat mereka diwajibkan menganut Islam kerana Islam adalah agama Al Khaliq. Apabila menolak Islam maka mereka mesti ingat bahawa adanya ancaman daripada Al Khaliq sama ada dunia atau akhirat. Kenapa perlu ada ancaman dan pelaksanaan hukuman apabila ada yang murtad? Jawapannya kerana manusia yang pernah bergelar Muslim (yang patuh/ taat dan selamat) telah mendiskriminasikan ALLAH yang selayaknya disembah! Jika ciptaan sudah ada rekod menderhakai Yang Maha Pencipta, maka tidak mustahil untuk mereka menderhaka kepada negara dan segala-galanya? Dalam erti kata lain orang yang murtad adalah pengganas sama ada mereka sedar atau tidak.

Listen the Quran (Koran)