About Me

My photo
1. sekolah kebangsaan batu gajah melaka (1996-2001) 2. sekolah menengah kebangsaan bandar baru salak tinggi (2002-2004) 3. sekolah menengah sains selangor (2005-2006) 4. centre for foundation studies iium petaling jaya (2007-2009) 4. iium kuantan campus (2009-2014 insyaAllah)

Saturday, October 22, 2011

Mini Turkish Angora Untuk Booking dan Jualan

Jualan Hebat Sekitar Kuantan.




Buck (Jantan)
Dob: 23/09/2011
Price: RM130




Doe (Betina)
Dob: 23/09/2011
Price: RM100




Buck (Jantan)
Dob: 23/09/2011
Price: RM80




Buck (Jantan)
Dob: 23/09/2011
Price: RM60


Boleh SMS ke 0133085148..
Boleh nego lagi..
Bayaran pendahuluan untuk tempahan..
Release in 2 weeks...


Friday, October 7, 2011

Arnab beranak lagi



Datin beranak buat kali pertama dgn 7 kits tp 2 ekor dah mati, tinggal 5 je mcm kat bawah ni. DOB 23/09/2011.





Ni pula, lop ear. Kali ke3 beranak. 5 ekor dan semua masih hidup. Tanpa ada tanda2 si Lop Ear ni beranak. Aku ingat due dia 17/10/2011. Sebab aku yakin yang confirm dia mating pada 17/09/2011. Tapi mmg sebelum tu ada mating, tp mcm tak jadi. Rezeki Allah. DOB 07/10/2011



Wednesday, October 5, 2011

Scaphoid Fractured

Emm 2kali patah tulang utk tahun 2011...bulan Januari lalu "Navicular Fractured"..Bulan 10 ni "Scaphoid Fractured"...Dugaan, Ujian @ Musibah...Hanya Allah yang tahu..tapi aku syukur, sebab Allah masih nak uji aku..Aku harap ini adalah tanda aku masih dalam hamba yang masih berada dibawah naungannya. InsyaAllah. Nak tau apa Scaphoid Fractured??Google sendirilah..ha3..cuma aku dah ambil keputusan untuk tidak melakukan pembedahan (buat masa ini)...Harap Allah dapat sembuhkan tulang ku dan kembalikan semula fungsi tangan ku ini...

Gambar skit





Listen the Quran (Koran)