About Me

My photo
1. sekolah kebangsaan batu gajah melaka (1996-2001) 2. sekolah menengah kebangsaan bandar baru salak tinggi (2002-2004) 3. sekolah menengah sains selangor (2005-2006) 4. centre for foundation studies iium petaling jaya (2007-2009) 4. iium kuantan campus (2009-2014 insyaAllah)

Saturday, October 24, 2009

emm.......

dah lama dah tak taip blog ni. busy sangatlah. mcm2 nak kena buat. exam, cuti, dan lain2. tak tahu la nak taip apa. maybe dah tak ada idea kut. hahaha. 5 november tarikh penting buat rakyat perak. perbicaraan kes nizar yang akan disebut di mahkamah persekutuan. ternyata ini adalah usaha terakhir pejuang demokrasi di perak. lepas ni kalo si zambry tu tak berani nak bubar dun tak tahu la. kesian kat dia jadi MB tak da gaji. ish3. duit kerajaan negeri pun tak boleh kuarkan sebab kerajaan tak sah. so banyak projek terbengkalai. konon la banyak pembaharuan tapi 1 pun tak jalan. tak ada duit. kalo ada pun ihsan dari kerajaan persekutuan bn yang dipimpim 1 dirty malaysia. hahahaha. tak pe la. doakan keputusan berpihak pada pihak yang benar. pape pun akhir bulan ni sidang dun perak pulak diadakan. emm sidang ni terang2 tak sah. sebab speaker haram. ganesan tu ntah sape la lantik. siva kumar masih sah lagi ek. jangan la bawa undang2 rimba. bak kata zambry kan. 1 benda penting dalam hidup aku akan berlaku. just wait and see.

Listen the Quran (Koran)