About Me

My photo
1. sekolah kebangsaan batu gajah melaka (1996-2001) 2. sekolah menengah kebangsaan bandar baru salak tinggi (2002-2004) 3. sekolah menengah sains selangor (2005-2006) 4. centre for foundation studies iium petaling jaya (2007-2009) 4. iium kuantan campus (2009-2014 insyaAllah)

Monday, March 29, 2010

Near to end block exam year 1 block 3....

fuh 19,20,21 april tarikh keramat for all 13th legacy mbbs iium...end block exam for year 1 block 3...so camne korang...ok tak study???emm aku???ternganga nak study...cam tak masuk pape pun block ni...tak pe la...aku akan cuba sedaya upaya untuk habiskan yang mana mampu...tp compilation memang wajib aku akan habiskan...benda ni byk tolong aku in study...coz kite dapat tahu yang mana penting and yang selalu lecturer tekankan...bukan sekadar untuk lulus, tapi untuk digunakan semasa clinical phase nnt...semestinya lecturer akan masukan dalam exam smthng yg sangat penting for clinical...bak kata prof pakeer, tak sume yang kita blaja ni akan digunakan...

well for all 13th legacy, selamat mengorak langkah untuk study...pastikan nama batch kita terjaga...aim kita all pass the endblock this time...and hopefully for all exam especially pro exam next year....

Thursday, March 18, 2010

Hidup 13th Legacy

bosan plak...emm apa lagi tulis la apa yg aku rasa cam nak tulis...baru2 ni kluar result minitest dan pencapaian batch aku sgt baik...62 org lulus drpd 136...boleh dikatakan cukup membanggakan...jika di bandingkan dengan 2 minitest sblm ini hnya 36-37 org saja yg lulus...selain itu result end block exam cukup membanggakan...130 org lulus berbanding 120 pd 1st block...apa yg aku bangga gak kwn aku yg fail kedua2 block menunjukkan peningkatan yg bagus pd minitest yg ke3...aku pun terkejut tp aku akan sentiasa support dia...go my friends...yg aku ni minitest kali ni teruk gila...result end block ari tu pun turun skit...byk sgt main2...bygkanlah revision period sepatutnya study tp aku duk sibuk main bola...hahahaha janji lulus sudah...ok good for 13th legacy..keep on with the good result..

Listen the Quran (Koran)